Gasdepot

 

Op het Gerjac Gasdepot in Velsen-Noord hebben wij ruim 75 soorten gas in diverse flessen en bundels staan.  Voor klein- tot grootverbruiker kunt u bij ons terecht, ophalen of levering aan huis. Tevens hebben wij las- en snijgas in koopflessen, voor de hobbyist en kleinverbruiker kan dit erg interessant zijn, Zie Gas Koop-Ruilsysteem wat dit inhoud.

 

Propaan in alle mogelijke maten en inhoud, staal aluminium of kunststof flessen staan op voorraad tegen scherpe tarieven. (ook particuliere verkoop)

 

Naast de gasflessen kunnen wij u ook voorzien in alle las- en snijtoebehoren waaronder snijbranders en reduceerventielen.
Voor gasflessen die offshore gaan hebben wij speciale skids ofwel offshore frames staan om deze veilig over zee te vervoeren. Ook voor aaneengeschakelde flessen, de zogeheten bundels, kunnen wij frames leveren welke zijn goedgekeurd door DNV, dit kan een goede kosten besparing opleveren. Wilt u meer informatie kom dan langs of neem contact op middels het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

 

Voor snelle levering van uw gas mail naar Gas@gerjac.nl